marți, 22 martie 2016

Sala de nunti LA ROUSSE Timisoara

Sala de nunti LA ROUSSE Timisoara

LA ROUSSE sala de nunta de prin orasul Timisoara te intampina cu scopul de a discuta despre cheful anului. Localul La Rousse Timisoara detine 3 spatii destinate inchirierii la diferite evenimente, in functie de dimensiunea evenimentului, puteti inchiria incinta mare ce include garantat in tarif: incepand cu decorul incaperii pana la prepararea preparatelor de prin timpul evenimentului cuprinzand si partea de servire. Adsesea clientela noastra isi arata interesul pentru sala de petreceri Timisoara, discutand cu altii prieteni care au participat sau au tinut evenimente ca chefuri ale corporatiilor sau revelion, in incinta localului care si-au aratat satisfactia, ori au aflat despre local de pe de pe pagina reteLei de socializare.

Aveti domiciulul apropiat de Strada Burebista din Timisoara? Atunci e perfect, din cauza faptului ca restaurant pentru evenimente LA ROUSSE Timisoara este in apropiere de tine.

Daca vi-ati dori sa organizati nunta voastra, puteti rezerva sala restaurantului www.la-rousse.ro , aci avem pretul de persoana care este in valoare de 185 RON, pretul poate sa difere functie de continut, un pachet pe care vi-l romandam este "Promotional All Inclusiv".

Localul de majorate LA ROUSSE Timisoara

Tinand cont faptul ca ne aflam in interiorul orasului, latureste un avantaj pt. dumneavoastra in conditiile in care pregatiti cheful de nunta la restaurant si aveti invitati din zona diferit ori chiarinvitati sositi din alt judet din cauza faptului ca frecvent alte spatii pentru nunta is extravilan si is adesea greu de localizat, si o parte dintre neamuri sau persoane invitate s-ar putea sa sa fie interesati de acest indiciu cand cauta dupa restaurante Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu